e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Governor of Poker 2 kártyajáték

Hódíts meg még több várost, nyerj újabb versenyeket a Governor of Poker 2 kártyajátékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Hol voltál az elmúlt években? Sok minden megváltozott! A városok növekedtek, új emberek érkeztek. Ez mind szép, de néhány dolog nem fogadható el csak úgy... Végülis itt van a Governor of Poker 2., sok-sok extrával! Hódíts meg további városokat, nyerj újabb versenyeket. Nagyszerű új funkciók, kihívások, győzd le az ellenségeidet.
Készen állsz egy új izgalmas kalandra a vadnyugaton? A Governor of Poker 2 ott kezdődik, ahol az első játék véget ért, de semmi sem az, aminek látszik. Az új Dallas-i kormány új intézkedéseket hozott, és úgy döntött betilt minden póker játékot, mert illegális. Ami még rosszabb, hogy elvesztetted a Governor of Poker játékban szerzett címed... Most rajtad múlik, hogy meggyőzd a texasi minisztert, és a bizottságot, hogy a póker a készségekről és a tudásról szól, nem a szerencsejátékról!
Tanuld meg hogyan kell játszani, játssz minden új versenyen, akár 120 ellenféllel, 15 új városban. Szervezz saját póker versenyeket, hogy hitelt kapj a banktól. Utazz vonattal, hajón, vagy postakocsin és játssz egy játékot utazás közben. Szerezd meg a közlekedési eszközöket, különleges helyekre, mint olajmezők és bányák. Vásárolj új kalapot, amelyik a legjobban tetszik, hogy elismerjenek az új helyeken. Végül pedig győzd le a kilenc legjobb hírhedt játékost, hogy visszaszerezd a címed! Menj a vonattal Amarillo-ba most, és mutasd meg mit tudsz!

Governor of Poker 2


Játék kezelése:

A Governor of Poker 2 kártyajáték kezeléséhez, használd az egeret!

Governor of Poker 2 kártyajáték

Youda Governor of Poker 2


Kapcsolódó keresések: Youda Governor of Poker 2 kártyajáték kártyajátékok póker kaszinó játék póker
A játékot ennyiszer játszották: 2951
Játék kategória: Kártyajátékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika