e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Blox Forever logikai játék

A Blox Forever egy aranyos logikai játék, melyben azonos színű kockákat kell egymás mellé vagy egymásra helyeznünk, az így egymás közelébe került kockák szétrobbannak, a cél az hogy üres legyen a játékterünk.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A BLOX FOREVER egy aranyos logikai játék, melyben azonos színű kockákat kell egymás mellé vagy egymásra helyeznünk, az így egymás közelébe került kockák szétrobbannak, a cél az hogy üres legyen a játékterünk.
Játék indítása és kezelése: A játék a Play Game gombal, indul, kezelése egérrel történik, a kockákat fogd és vidd módszerrel lehet mozgatni oldal és lefele irányba, emelni viszont nem lehet.

A BLOX FOREVER egy aranyos logikai játék, melyben azonos színű kockákat kell egymás mellé vagy egymásra helyeznünk.


Játék kezelése:

A játék a Play Game gombal, indul, kezelése egérrel történik, a kockákat fogd és vidd módszerrel lehet mozgatni oldal és lefele irányba, emelni viszont nem lehet.

A BLOX FOREVER egy aranyos logikai játék, melyben azonos színű kockákat kell egymás mellé vagy egymásra helyeznünk.

A játék felnőttnek, gyereknek egyaránt kiváló szórakozási lehetőség! Nehézségi foka: közepes.


Kapcsolódó keresések: Blox Forever logikai játék logikai
A játékot ennyiszer játszották: 198
Játék kategória: Logikai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika