e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Kamaz teherszállítás - Az országos verseny

Fuss versenyt az idővel, és juttasd célba minél gyorsabban a rakományt, ebben a Kamaz kamionos játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Kamaz teherszállítás - Az országos verseny (Kamaz Delivery 3: The Country Challenge). Fuss versenyt az idővel, és juttasd célba minél gyorsabban a rakományt, ebben a kamionos játékban. Nyár van, itt az ideje az új kihívásoknak. Az országos versenya legnépszerűbb ebben a szezonban. Fuss versenyt az idővel, szállítsd el a rakományod távoli falvakba, szerezz minél több pontot és pénzt, és fejleszd Kamaz kamionodat.

Kamaz teherszállítás 3


Játék kezelése:

A játék irányítása billentyűzettel történik: A felfelé nyíllal előre, a lefelé nyíllal hátra mozgathatod a teherautót. A bal és jobb nyíllal egyensúlyban tarthatod a járgányt emelkedőknél, vagy lejtőknél. A Space billentyűvel tudsz fékezni, a Shift billentyűvel pedig a pótkocsit tudod leoldani. A garázsban lehetőséged van továbbfejleszteni teherautódat.

Kamaz Delivery 3: The Country Challenge

Kamaz teherszállítás 3 kamionos játék


Kapcsolódó keresések: Kamaz Delivery 3 The Country Challenge Kamaz szállítás teherszállítás autó autós játék verseny
A játékot ennyiszer játszották: 240
Játék kategória: Autós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika