e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Zselés kerekek 2 teherautós játék

Szállíts minél több gyümölcsöt és érmét a kocsonyás kerekű teherautóval. Vezess óvatosan, mert rögös út vezet a győzelemig.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Zselés kerekek 2 teherautós játék: Vezesd óvatosan a zselés kerekű teherautód, gyűjts össze minél több gyümölcsöt és érmét ebben a kocka alakú világban. Fejleszd a járműved képességeit és próbáld elérni a maximálisan begyűjthető pontszámot a játékban.

Zselés kerekű teherautó 2. előnézeti kép 1.


Játék kezelése:

A játék irányítása billentyűzettel történik: A billentyűvel vagy jobb nyíllal jobbra, D billentyűvel, vagy bal nyíllal balra mozgatod a teherautót. W billentyűvel, vagy felfelé nyíllal felpumpálhatod, és S vagy lefelé nyíllal leeresztheted járgányod kerekét.

Zselés kerekű teherautó 2. - Ha nem vigyázol így jársz :)

A megszerzett érmékkel, fejlesztheted teherautód sebességét, gyorsulását, a motor teljesítményét, kerekeid méretét, az alváz méretét, a felfüggesztést, és a féket.

Zselés kerekű teherautó 2. előnézeti kép 3.


Kapcsolódó keresések: Jelly Wheels 2 szállítás teherautó autó autós játék
A játékot ennyiszer játszották: 216
Játék kategória: Autós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika