e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Scooby Doo - Kalózszellem támadás

A Scooby Doo - Kalózszellem támadás (The Ghost Pirate Attacks), egy mászkálós kalandjáték, mely egy kalózhajón játszódik.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Scooby Doo - Kalózszellem támadás (The Ghost Pirate Attacks), egy mászkálós kalandjáték, ami egy kalózhajón játszódik, különböző eszközöket kell összegyűjtened a játékban, és kitalálnod hogy az eszközök segítségével hogyan juthatsz át a következő pályára, hogy legyőzhesd a szellem kalózt.

Scooby Doo - The Ghost Pirate Attacks


Játék kezelése:

A játék indításához a New Game feliratra kell kattintanod, az Instructions menüben kaphatsz angol nyelvű segítséget. Scooby Doo-t a számítógép billentyűzetén lévő nyilakkal irányítod. A Space (szóköz), billentyű az "akció" gomb, ezzel szeded össze az eszközöket, és ezzel hajtod végre az eszközökkel kapcsolatos teendőket, amiket persze ki kell találnod... A "T" gombal tudod váltogatni a rendelkezésre álló eszközeidet. "S": játék mentése. "L": játék betöltése.

Kalózszellem támadás

A játékot felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánljuk!


Kapcsolódó keresések: Scooby Doo The Ghost Pirate Attacks kalózszellem támadás kalandjáték kaland
A játékot ennyiszer játszották: 221
Játék kategória: Kaland játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika