e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

City Siege 4: Alien Siege

A City Siege sorozat negyedik részében, egy idegen bolygón kell megküzdenünk az ellenséggel, és a gonosz növényekkel.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

City Siege 4: Alien Siege lövöldözős játék. A City Siege sorozat negyedik részében, egy idegen bolygón kell megküzdenünk az ellenséggel, és a gonosz növényekkel. Fejlesszünk minél erősebb egységeket, lézer fegyvereket, hogy le tudjuk győzni ellenségeinket ebben a gonosz világban. Ki kell szabadítanunk fogva tartott embereket, kiket őrök és gonosz növények védenek, kik legyőzéséért értekes drágaköveket kapunk, melyből fejleszthetjük harci egységeinket.
Ha tetszett ez a játék, a többi City Siege lövöldözős, akció játékot itt találod:
City Siege Sniper
City Siege 2: Resort Siege
City Siege 3: Jungle Siege

City Siege 4: Alien Siege


Játék kezelése:

A City Siege 4: Alien Siege lövöldözős akció játékot egérrel és billentyűzettel kell kezelni. Egérrel tudsz navigálni a menük között, vásárolni új csapatokat,  és irányítani hadsereged. Kattints a Drop Ship-re a csapatok telepítéséhez. Célozni, és lőni is egérrel tudsz. Csoportokat (Grouping), is tudsz létrehozni a G gyorsbillentyűvel és teleportálni a csapatokat a T billentyűvel. A [+], [-] jelekkel, gyorsan tudsz váltani csapatok között.

City Siege 4: Alien Siege lövöldözős játék

City Siege 4: Alien Siege lövöldözős akció játék


Kapcsolódó keresések: City Siege Alien Siege lövöldözős lövöldözős játék akció akció játék
A játékot ennyiszer játszották: 211
Játék kategória: Lövöldözős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika