e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Trap Master akció játék

Mentsd meg az alvilág kincseit a kincsvadászoktól, akik el akarják venni azt, ami nem is az övék! Trap Master lövöldözős akció játék.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Trap Master lövöldözős akció játék. Jönnek betörni...! Jönnek hogy rátegyék a kezüket arra, ami nem is az övék... Az alvilági Szörny Mester feladata, hogy a kincsvadászokat elérje a végzetük. Segíts neki! Tűzgolyók, karmok, fogak és rengeteg csapda áll a rendelkezésedre. Mentsd meg az alvilág kincseit!

Trap Master


Játék kezelése:

A Trap Master akció játék kezelése egérrel, és a billentyűzeten lévő nyilakkal történik. A Szörny mestert nyilakkal irányítod, célozni és tűzgolyókat lőni az egérrel tudsz. Sok csapda és védőeszköz áll rendelkezésedre, ezeket a sikeresen teljesített pályák után kapott pénzért megveheted és felszerelheted.

Trap Master akció játék

Trap Master lövöldözős akció játék

Trap Master játék


Kapcsolódó keresések: Trap Master akció akció játék lövöldözős lövöldözős játék szörny monster
A játékot ennyiszer játszották: 757
Játék kategória: Akció játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika