e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

The Breach akció játék

A Hermes csillaghajó nem ad életjelet magáról. Mi történhetett a prototípus csillaghajó fedélzetén? The Breach horrorisztikus akció játék.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

The Breach horrorisztikus akció játék. A Hermes, prototípus csillaghajó a G-54-es keringési pályára állása után nem válaszolt, és nem adott életjelet magáról. Mivel a G-54 projekt biztonsági főnöke Sergei, az ő feledata, hogy a Hermes fedélzetére menjen, és kiderítse mi történhetett. Milyen borzalmakkal találkozhat a Hermes fedélzetén Sergei? Ismerd meg mi történt, harcolj horrorisztikus lényekkel, idegenekkel, frissítsd a karaktered, ebben a akció-horror játékban. A játékot kizárólag felnőtteknek ajánljuk!

The Breach


Játék kezelése:

A The Breach akció játék kezelése billentyűzettel történik. Sergei-t a nyilakkal irányítod, Space billentyűvel kell lőni.

The Breach akció játék

The Breach lövöldözős akció játék


Kapcsolódó keresések: The Breach akció akció játék lövöldözős lövöldözős játék horror zombi idegen alien űrjáték
A játékot ennyiszer játszották: 175
Játék kategória: Akció játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika