e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Szamuráj ősz akció játék

A sötét lények hordái az erdő mélyén gyülekeznek. Küzdj meg velük szamuráj módra, ebben az akció játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Szamuráj ősz (Samurai Autumn), szamurájos akció játék. Küzd át magad az őszi erdőben, zúzd szét az ellenséget egymásba rakható kombinációkkal. A sötét lények hordái az erdő mélyén gyülekeznek... Ne menj el harc nélkül! A szamurájos játékban 12 pályán, 4 főnökkel kell megküzdened.

Samurai Autumn szamuráj játék


Játék kezelése:

Szamuráj ősz (Samurai Autumn), szamurájos akció játékot, a számítógép billentyűzetével kell kezelni. Mozgás jobbra és balra, a jobb-bal nyilakkal, vagy az A, D billentyűkkel. Dupla ugrás a felfelé nyíllal, vagy a W billentyűvel. A napocskák gyűjtésével tudsz a szamuráj kardodba erőt gyűjteni, és a fejlesztéshez is szükség lesz rájuk. Támadni a Space billentyűvel kell.

Szamuráj ősz (Samurai Autumn), szamurájos játék

Szamuráj ősz szamurájos akció játék


Kapcsolódó keresések: Samurai Autumn samurai szamuráj akció akció játék verekedős verekedős játék szamuráj játék
A játékot ennyiszer játszották: 309
Játék kategória: Akció játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika