e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Visszapattanó labda logikai játék

A csodabogár labda, egy rejtélyes kert fogságába esett. Segíts neki megszökni!
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Visszapattanó labda (Rebound), logikai játék. A csodabogár labda, egy rejtélyes kert fogságába esett. Rajtad múlik, hogy tudsz-e neki segíteni eljutni a kijárat felé. Vigyázz, mert vannak olyan csapdák, melyek megnehezítik a feladatod! Vannak a kertben, kerítések, tavak, lyukak, és egyéb akadályok. A fő cél az, hogy a pattanó labdát a helyes irányba, a kijárat felé irányítsd. A magasabb szinteken egyre trükkösebbek a feladatok, találd ki hogyan segíthetsz mégis a csodabogár labdának kijutni a kertből.

Visszapattanó labda logikai játék

Rebound logikai játék


Játék kezelése:

A Visszapattanó labda logikai játékot egérrel kell kezelni. Az Intructions menüpontban angol nyelvű segítséget kapsz a a játék kezelését illetően. A játék indítása után kattints a Rebound fence ikonra és helyezd el a kerítésdarabokat az általad kívánt helyekre. Többszöri kattintással, változtathatod a kerítés szögét, hogy a labda megfelelő irányba haladjon. Fogd és vidd módszerrel, a kerítésdarabok áthelyezhetőek. A Reset menüpontra kattintva, újrakezdheted a pályát úgy, hogy az általad megtervezett és lerakott kerítések megmaradnak. A Clear All menüpontra kattintva alapállapotból indíthatod újra az adott pályát.

Rebound

Visszapattanó labda


Kapcsolódó keresések: Rebound Visszapattanó labda logikai logikai játék ball labda
A játékot ennyiszer játszották: 239
Játék kategória: Logikai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika