e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Youda Jewel Shop kiszolgálós játék

Tervezd meg a legszebb ékszereket, és szolgáld ki vevőidet gyorsan a Youda Jewel Shop kiszolgálós szerepjátékban..
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Youda Jewel Shop (Youda ékszerüzlet), kiszolgálós szerepjáték. Készülj fel a kalandra, hogy ebben a játékban egy igazi ékszertervező leszel! Tervezd meg a legszebb ékszereket, és szolgáld ki vevőidet gyorsan a Youda Jewel Shop-ban. A türelmetlen ügyfelek, sorban állnak a divatos ékszerekért, és kiegészítőkért, rajtad múlik, hogy elégedetten távoznak-e üzletedből. A csillogást, és ragyogást, amire vágynak, most megadhatod nekik! Tartsd nagy becsben a vásárlóid, maradj nyugodt, használd a többfeladatos képességed, és fejezd be a megrendelések elkészítését gyorsan.

A Youda Jewel Shop története az, hogy Samantha egy tehetséges ékszertervező, aki nagyapja nyomdokaiba akar lépni, kinek egy kis ékszerüzlete volt, és tovább akarja fejleszteni a a céget, hogy az üzlet felzárkózzon a legnagyobb divatcégek mellé, és új divatirányzatot teremtsen. Ebben kell segítened őt! Most megtanulhatod a gyémánt, és drágakő csiszolást, és a vevők magas elvárásainak megfelelő, csodálatos karkötőket, fölbevalókat, és nyakláncokat készíthetsz.

Youda Jewel Shop

Youda Jewel Shop szerepjáték


Játék kezelése:

A Youda Jewel Shop kiszolgálós játékot egérrel kell kezelni. A játék elején, és minden újabb fejlesztésnél, segítséget kapsz, hogy mit hogyan csinálj.
Tipp: Az ékszereket, már a futószalagon össze tudod állítani, ha a rendelés szerinti összetartozó elemekre egymás után kattintasz. Amelyik elemnek gépi munkára van szüksége, tartsd rajta hosszabban nyomva a bal egérgombot, és automatikusan a megfelelő helyre kerül. Ugyanezt késztermékkel is meg tudod csinálni. Sok sikert a játékhoz!

Youda ékszerüzlet

Youda ékszerüzlet szerepjáték


Kapcsolódó keresések: Youda Jewel Shop youda szerepjáték ügyességi ügyességi játék ékszer kiszolgálós játék kiszolgálós
A játékot ennyiszer játszották: 467
Játék kategória: Kiszolgálós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika