e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok
Játék hírek, cikkek, blog

Goodgame Empire: a kezdetek

A Goodgame Empire regisztrációt követő oktató részének ismertetése. A belépés után az alábbi képernyő fogad:

 

Goodgame Empire belépés utáni kép

 

A jobb alsó sarokban lévő, kedves szakállas úriember, megismerteti veled a játék kezelésének és működésének alapjait. Nem kell mást tenned, csak követed lépésről, lépésre a soron következő utasításokat. Kattints az Új feladatok fülre a kezdéshez. Az alábbiakban pár képpen illusztrálom hogyan szerzed meg első kastélyodat:

 

Goodgame Empire első épület

 

Meg kell építened egy barakkot, ahol kiképezheted katonáid.

 

Goodgame Empire első épület 2. kép

 

 

A barakk elkészülte után, csatába indulsz hogy megszerezd első kastélyod. A támadás megtervezését még nem részletezem, mert többször lesz még szó a rablóbárók elleni támadások ismertetésénél.

 

Goodgame Empire az első támadás hogy megszerezd a kastélyod

 

Ezt követően, a támadás megtervezése, és a támadás levezénylése következik, de mint már említettem erről még bővebben lesz szó a cikksorozat következő részeiben. Néhány kép ízelítőül:

 

Goodgame Empire, első támadás megtervezése 1.

 

 

Lovaggá ütöttek, és megszerezted első kastélyod:

 

Goodgame Empire első győzelem, kastély megszerzése

 

 

A következő ablaknál időzzünk el egy kicsit:

 

Goodgame Empire zászló megtervezése

 

 

Mivel a bemutató kezdeti szakaszában pörögnek az események, hajlamosak vagyunk a játék hevében a Játék gombra kattintani. Ha ezt teszed, kapsz egy véletlenszerű csatazászlót, ami lehet hogy nem is fog tetszeni, mivel a rendszer véletlenszerűen generálja a színeket, a zászló elrendezését, és a rajta lévő címert (címereket), pedig Te is összeállíthatod ízlésed szerint, ha a zászló bal oldalán lévő fülekre kattintasz. Ha mégis ez a balszerencse érne, akkor már csak Rubin-ért tudsz zázlót módosítani, ami Goodgame Empire játék virtuális fizetőeszköze. Én azt a 2500 rubint, amennyibe a címer módosítása kerül, inkább védelmi eszközökre költöm. :)

 

Goodgame Empire zászló, címer módosítása

 

 

Végre megérkeztél a kastélyodhoz, kezdődhet az építkezés:

 

Goodgame Empire az első kastély

 

 

A továbbiakban is segítséget kapsz mindenben a tanácsadódtól, kövesd figyelmesen az utasításokat,  ettől a ponttól kezdve én is tudok hasznos tanácsokat nyújtani kastélyod fejlesztéséhez. Kattints az alábbi hivatkozásra a folytatáshoz:

 

Goodgame Empire: az építkezés kezdete

Hozzászólások:
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki! Legyél Te az első!
WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika