e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok
Játék hírek, cikkek, blog

Goodgame Empire: regisztráció

A Goodgame Empire játék, a Goodgame Studios nagysikerű online játszató, többszereplős stratégiai játéka. A játékkal kapcsolatos személyes tapasztalataim szeretném veletek megosztani A-tól, Z-ig egy cikksorozatban.

 

Miről is szól ez a játék, és ami szintén nagyon lényeges, kiknek szól a játék...

A játék a középkorban játszódik, lovagkori környezetbe kerülünk, ahol a cél minél erősebb kastélyokat, hadsereget (hadseregeket) létrehozni, harcolni és lehetőleg minél többször győzni. Ez így egyszerűen hangzik, de a játékban nem mindíg ennyire egyszerű.

Hogy kiknek készítette a Goodgame Studios a játékot? Találkoztam már a játékban 7 évessel és 70 évessel is. Én személy szerint minimum 14 éves kor felettieknek ajánlanám, mert igen komoly érzelmeket válthat ki a játékosokból.

És ez "véresen" komoly... :) Láttam már kiborulni meglett férfiakat, anyukákat, hallottam síró gyerekekről, akik apu, vagy anyu segítségével, vagy anélkül játszották ezt az egyáltalán nem kicsiknek való játékot, és egy gyerek még nehezebben dolgozza fel az esetleges vereséget, csalódásokat.

A játék a következő linken érhető el: empire.goodgamestudios.com ahol az alábbi bejelentkező képernyő fogad.

 

A Goodgame Empire regisztrációs oldala

 

Bár meg kell mondjam, ezzel az oldallal csak a regisztrációnál találkoztam, az első bejelentkezést követően egy kicsit másabb küllemű oldalon fogtok bejelentkezni. Nézzük azt a megjelenési formát mellyel többet találkoztok majd:

 

Goodgame Empire regisztrációs ablak

 

Itt választanod kell egy felhasználónevet, meg kell adnod egy email címet és egy jelszót. A felhasználónévvel és a megadott jelszóval tudsz a regisztráció után bejelentkezni a játék felületére. Amikor aktív játékossá válsz, a továbbiakban, a bejelentkezési oldal jobb felső sarkában lévő legördülő bejelentkezési menün kell majd belépned:

 

Goodgame Empire bejelentkezés

 

Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ha netalán elfelejtenéd a megadott jelszavad, vagy a későbbiekben olyan problémád adódna ahol a játék suport-jához kell fordulnod segítségért, szükséged lesz rá hogy elérd a postafiókod.

Ha kitöltötted az űrlapot, a Játék gombra kattintasz, és kezdődhet a játék és az izgalom! A továbbiakban, végigvezetlek a játék oktató részén, és megpróbálok hasznos tanácsokkal szolgálni, hogy ne kelljen azokon a gyermekbetegségeken átesned amin jómagam és gondolom rajtam kívül többezren átestek. Ha az alábbi linkre kattintasz következik a cikk folytatása:

 

Goodgame Empire - a kezdetek

 

Hozzászólások:
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki! Legyél Te az első!
WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika