e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok
Játék fórum  >  Segítség  >  Belépés Facebook profillal
Olvasták: 2036 Dátum: 2013-05-26 4:36 pm

WYW-admin
Hozzászólások: 4

Ha nem szeretnél külön regisztrálni oldalunkra, bejelentkezhetsz Facebook profiloddal is.

Facebook profillal történő bejelentkezéshez, oldalunk jobb oldalán található Belépés - Regisztráció blokkban, a

 

facebook ikon gombra kell kattintanod.

 

A Facebook rá fog kérdezni, hogy engedélyezed-e hogy a WYW hozzáférjen adataidhoz. Amennyiben engedélyezed, regisztrálsz oldalunkra a Facebook-on használt neveddel, és email címeddel. 

Programunk ezen a két adaton kívül, nem tárol, és nem használ semmilyen más Facebook-on lévő információt rólad, csakis azokat az adatokat, melyeket egy normál regisztrációnál is kérünk. Ez egy egyszerű és gyors módja regisztrációnak, ha nem akarsz külön regisztrálni, hogy minden olyan szolgáltatást elérj, amit csak regisztrált felhasználóink érhetnek el. De hozzáteszem, hogy a normál regisztráció sem vesz igénybe 1-2 percnél többet. 
Gyors válaszHozzászóláshoz, regisztráció szükséges! Ha már regisztráltál, lépj be!. Ha nem szeretnél külön regisztrálni oldalunkra, bejelentkezhetsz Facebook profiloddal is. Ezzel kapcsolatos további információkat itt találsz:
Belépés Facebook profillal
WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika